Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Nokia Θα Διεξάγει Εκδήλωση Στην MWC 2013

Nokia Event - MWC 2013

Η Nokia έστειλε προσκλήσεις στον Τύπο για τη προγραμματισμένη εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει στις 25 Φεβρουαρίου στην Βαρκελώνη κατά τη διάρκεια της MWC. Τι θα δούμε εκείνο το πρωινό; Δεν γνωρίζουμε ακόμα και δεν έχει διαρρεύσει κάποια συσκευή. Στη προηγούμενη Mobile World Congress οι Φινλανδοί αποκάλυψαν το 808 PureView με την καταπληκτική κάμερα των 41-megapixel και φέτος φημολογείται ότι η εταιρία θα αποκαλύψει ένα αντίστοιχο κινητό, αλλά με Windows Phone αυτή τη φορά γιατί το Symbian πέθαινε. Θα μας κάνει εντύπωση όμως αν ανακοινώσουν και κυκλοφορήσουν σύντομα μία ακόμη ναυαρχίδα, διότι το 920 τώρα ξεκινάει τη κυκλοφορία του στην Ελλάδα και κοστίζει πολλά. Κλείνοντας, να πούμε ότι η Nokia δεν είναι η μόνη που θα ανακοινώσει κάτι στην MWC. Η HTC έχει επίσης ανακοινώσει εκδήλωση για το HTC M7 μερικές μέρες πριν την έναρξη της εκδήλωσης.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: