Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Nokia Θα Σκοτώσει Το Symbian Το Καλοκαίρι

Nokia PureView 808

Σύμφωνα με μία πρόσφατα έρευνα του FT, η Nokia θα σκοτώσει το Symbian αυτό το καλοκαίρι, και αυτό ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί από την Nokia η οποία δεν έχει δώσει ημερομηνία λήξης του Symbian. Οι Φιλανδοί πούλησαν περίπου 500,000 Symbian smartphones κατά το πρώτο τρίμηνο του 2013, ωστόσο οι Nokia Windows Phone 8 συσκευές πουλάνε περισσότερο από ότι αυτές με Symbian. Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Nokia, η χρήση του Windows Phone 8 σαν κύρια πλατφόρμα ήταν καλή κίνηση για την εταιρία, και μπορείς να διαβάσεις την δήλωση παρακάτω:

It took 22 months to get a Symbian phone out of the door. With Windows Phone, it is less than a year. We spend less time having to tinker with deep-lying code and more time on crafting elements of the experience that make a big difference, such as around photography, maps, music and apps in general.

Όταν ανακοινώσει η Nokia το θάνατο του Symbian και πότε το τελευταίο Symbian smartphone θα κυκλοφορήσει, θα σας ενημερώσουμε.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: