Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Nokia Κερδίζει Περισσότερα Από Τα iPhone Παρά Από Τα Lumia

Όχι τόσο καλά τα οικονομικά αποτελέσματα της Nokia, αφού μέσω των πατεντών της που χρεώνει στην Apple βγάζει περισσότερα παρά από τις πωλήσεις των Lumia!

Apple - Nokia

Σκληρός αυτός ο χρόνος για την φιλανδική εταιρία αφού οι πωλήσεις των πολυδιαφημισμένων Lumia κινητών δεν πήγαν τόσο καλά όσο ήλπιζαν, παρόλο που είναι η καλύτερη εταιρία κατασκευής Windows Phone κινητών.

Σύμφωνα με πηγές του Appleinsider, μετά από τις δικαστικές διαμάχες μεταξύ Apple και Nokia, κερδισμένη βγήκε η δεύτερη εταιρία. Μάλιστα, η Apple αναγκάστηκε να πληρώσει το πόσο των 450 εκατ. ευρώ για τη τακτοποίηση των προβλημάτων με τις πατέντες.

Βέβαια αυτό δεν βοηθάει ιδιαίτερα την εταιρία, αφού η Apple και η Samsung πουλάνε πολύ περισσότερο απ’ ότι αυτή, και αυτό που μπορούν να κάνουν μέχρι στιγμής είναι απλά να κοιτάνε.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: