Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Nokia Ξανά Στην Πρώτη Θέση Στην Φιλανδία

Nokia Charts in Finland

Το ένα νέο διαδέχεται το άλλο για την Nokia, και όλα τους είναι ευχάριστα για την Φιλανδική εταιρεία. Μετά την ανοδική πορεία στις χώρες της Λατινικής Αμερικής, η Nokia πήρε τη πρωτεία και στην χώρα της.

Σύμφωνα με την IDC, η Nokia ξεπέρασε το 1ο κακό τρίμηνο του 2013 και στο 2ο τα πήγε εξαιρετικά, καταφέρνοντας να πουλήσει 210,000 χιλιάδες συσκευές, με την Samsung να πουλά 200,000. Η Samsung όμως κατάφερε να πουλήσει 160,000 smartphones και να ξεπεράσει την Nokia που πούλησε 106,000.

Ο μεγάλος χαμένος φαίνεται να είναι η Apple που πούλησε 41,000 iPhone για το 2ο τρίμηνο. Σημαντική μείωση από τα 84,000 που είχε στο 1ο τρίμηνο και από το 14% πήγε στο 7%.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: