Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Nokia Την Λέει Στην Apple Στη Νέα Διαφήμισή Της

Nokia - Lumia 925 - Ad - Better Photos Every Day

Αν δεν μπορείς να τους κερδίσεις, προσπαθήστε να χρησιμοποιήσεις την επιτυχία τους εναντίον τους. Τουλάχιστον έτσι φαίνεται να λειτουργεί η Nokia.

Η τελευταία διαφήμιση της Nokia για το Lumia 925 κοροϊδεύει την διαφήμιση της Apple για το iPhone 5 που είδαμε νωρίτερα αυτό το έτος, η οποία επικεντρώθηκε στην κάμερα της συσκευής, και προσπαθεί να τη χρησιμοποιήσει εναντίον της Apple.

“Κάθε μέρα, περισσότερες φωτογραφίες τραβιούνται από το iPhone από οποιοδήποτε άλλο τηλέφωνο,” ένας αφηγητής λέει στη διαφήμιση (έτσι όπως παίχτηκε και στην αρχική διαφήμιση της Apple). “Αλλά στη Nokia, προτιμούμε να φτιάξουμε την ποιότητα, όχι μόνο την ποσότητα.” Η διαφήμιση μετά δείχνει πλάι-πλάι πλάνα εικόνων που λήφθηκαν με το Nokia 925 και το iPhone 5.

Η Nokia δεν είναι η μόνη εταιρία που κοροϊδεύει την Apple με αυτόν τον τρόπο. Η Microsoft πριν λίγο καιρό είχε κάποιες διαφημίσεις που έδειχναν τις δυνατότητες των Windows RT tablets σε σχέση με τις περιορισμένες του iPad, όπως multitasking, και μετά έδειχναν την μεγάλη διαφορά της τιμής. Και η Samsung φυσικά έχει τους δικούς της περίεργους τρόπους.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: