Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η NSA Πλήρωσε Εκατομμύρια Σε Μεγάλες Εταιρίες Για Αποζημίωση

NSA

Νέες αποκαλύψεις έκανε ο πρώην εργαζόμενος της CIA, Edward Snowden, και αυτήν τη φορά βάζει σε δύσκολη θέση γνωστούς κολοσσούς της πληροφορικής. Μέσα στη λίστα αυτών των κολοσσών βρίσκονται οι Facebook, Google, Microsoft και Yahoo, εταιρίες που έχουν στους servers τους αρκετά αρχεία για εμάς.

Οι συγκεκριμένες εταιρείες σύμφωνα με τον Snowden είχαν πάρει μέρος στο πρόγραμμα εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ με την ονομασία PRISM. Μέσα από το PRISM οι εταιρίες αυτές μοιραζόντουσαν στοιχεία χρηστών. Φυσικά επειδή το πρόγραμμα παραβίαζε τους νόμους περί ιδιωτικότητας των χρηστών, η NSA αποζημίωνε τις εταιρείες με λεφτά των φορολογούμενων πολιτών των ΗΠΑ.

Οι πιο πολλές εταιρείες αρνήθηκαν την ανάμειξη στο πρόγραμμα τους, ότι έλαβαν χρήματα από την NSA και ότι έχουν παραβιάσει την ιδιωτικότητα των χρηστών τους, όμως μπορούμε να τις πιστέψουμε;

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: