Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Nvidia Αποκαλύπτει Τα Σχέδια Της, Αυτοί Είναι Οι Νέοι CPU και GPU

NVIDIA GPU Roadmap

Η Nvidia αυτή την εβδομάδα διεξήγαγε το συνέδριο GPU Technology Conference και με την ευκαιρία αυτήν ανακοίνωσε τα σχέδια της για το μέλλον. Μέσα σε αυτά είναι το NVIDIA Volta Next Generation GPU Platform, οι νέες κάρτες γραφικών της. Μέσα στο 2014 αναμένεται να λανσαριστεί η οικογένεια Maxwell, ενώ ένα χρόνο μετά η Volta που πήρε το όνομά της από τον Alessandro Volta, ο φυσικός που εφηύρε την μπαταρία. Πέρα από τα ονόματα, το μόνο που ξέρουμε είναι πως οι Volta μπορούν να προσφέρουν bandwidth 1TB/sec!

Tegra 2015 Roadmap

Στους επεξεργαστές τώρα, έχουμε τον Logan που θα κυκλοφορήσει μάλλον μαζί με τους Maxwell GPU το 2014. Αυτός έχει τον Kepler GPU και με αυτόν μπορούμε να έχουμε πραγματικό computing, και όχι απλά γραφικά. Ένα χρόνο μετά, το 2015, θα κυκλοφορήσει και ο Parker, ο οποίος διαθέτει τροποποιημένο 64-bit ARM CPU και Maxwell GPU με 3D transistor. Με αυτά επιτυγχάνεται χαμηλή κατανάλωση και επιδόσεις 100 φορές μεγαλύτερες από τον αρχικό Tegra 2.

Πηγές: 1, 2

Μοιράσου το με τους φίλους σου: