Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η OTE Ξεκίνησε Την Παροχή vDSL Υπηρεσιών

Αφού πήρε την έγκριση της Ε.Ε.Τ.Τ., η OTE ξεκίνησε να παρέχει υπηρεσίες vDSL, και αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να έχουμε πρόσβαση στο διαδίκτυο με ταχύτητες έως 50Mbps.

Οι τιμές της OTE είναι παρόμοιες με αυτές της Cyta και είναι διαθέσιμα δύο πακέτα για τις ταχύτητες 30 και 50 Mbps. Με €36,90 προσφέρεται CONN-X VDSL στα 30Mbps με απεριόριστες κλήσεις προς σταθερά, και €40,90 με επιπλέον 60 λεπτά για κλήσεις σε κινητά. Στα 50Mbps υπάρχει το πακέτο με απεριόριστε κλήσεις και CONN-X VDSL 50Mbps με €46,90, και για επιπλέον 60 λεπτά προς κινητά τότε ανεβαίνει στα €50,90. Αυτές οι τιμές αφορούν τους πρώτους 6 μήνες, και μετά προστίθενται 5€ επιπλέον. Οι συνδρομητές με ISDN γραμμή θα πρέπει να πληρώνουν και άλλα 4,31 ευρώ/μήνα.

Για έλεγχο διαθεσιμότητας πρέπει να μπεις εδώ και για επιπλέον πληροφορίες ή ερωτήσεις μπορείς να δεις εδώ.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=9BI5ydGDXTI&w=600&h=338]

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: