Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Polaroid Ανακοίνωσε Τα Οικονομικά M10 και M7 Android Tablets

Polaroid M10

Η Polaroid, γνωστή για τις κάμερες της, ανακοίνωσε δύο νέα tablets στη CES, μετά την αποκάλυψη του παιδικού Polaroid PTAB750 με Android. Τα νέα tablets ονομάζονται M10 και M7 και τρέχουν και αυτά το Android στην έκδοση 4.1 με τροποποιημένο γραφικό περιβάλλον από την εταιρία και τιμές κάτω από $250.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά, το Polaroid M10 διαθέτει 10-ιντσών IPS οθόνη με 1280 x 800 ανάλυση, τετραπύρηνο επεξεργαστή, 5-megapixel οπίσθια κάμερα, 2-megapixel εμπρόσθια κάμερα και 16GB χωρητικότητα. Πιθανότατα η RAM είναι 1GB. Θα κυκλοφορήσει την άνοιξη με τιμή $229. Από την άλλη μεριά έχουμε το Polaroid M7 με 7″ IPS οθόνη με την ίδια ανάλυση με το M10, διπύρηνο επεξεργαστή, 8GB χωρητικότητα και μάλλον τη μισή μνήμη RAM από το μεγαλύτερο. Αυτουνού η τιμή είναι $129.

Περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με τη διαθεσιμότητα δεν είναι γνωστές μέχρι στιγμής – δεν μπορούμε να σας πούμε πότε και πού τα M10 και M7 θα πωληθούν. Πάντως θα πρέπει να τα κοιτάξουμε αν κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα με €229 και €129 αντίστοιχα.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: