Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Retina Display Του iPad 3 Σε Σύγκριση Με Άλλες iOS Συσκευές

Εδώ και μήνες ακόμα φήμες σχετικά με Retina Display στο επόμενο iPad. Αυτή η Retina θα έχει ανάλυση 2048 x 1536 pixels, η διπλάσια από αυτή του τωρινού iPad 2. Έχεις αναρωτηθεί όμως πόσο μεγάλη διαφορά έχει σε σύγκριση με άλλες iOS συσκευές;

Αν το iPad 3 διαθέτει 2048 x 1536 ανάλυση οθόνης, αυτό θα σήμαινε ότι θα είσαι σε θέση να δεις ένα βίντεο ή μια ταινία σε Full HD ανάλυση στην 9,7 ιντσών οθόνη του iPad και άλλο περιεχόμενο την ίδια στιγμή, πράγμα που σίγουρα ακούγεται εντυπωσιακό.

Ο Chris Koerner αποφάσισε να συγκρίνει τις αναλύσεις των προηγούμενων συσκευών της Apple από το αρχικό iPhone, το iPhone 4, μια οθόνη Full HD και τη φημολογούμενη Retina (2048 x 1536) του iPad 3. Ρίξε μια ματιά στην παρακάτω εικόνα.

Όπως μπορείς να δεις από την εικονογράφηση, η αναφερόμενη οθόνη του iPad 3 είναι σημαντικά διαφορετική από το υπάρχον μοντέλο, ουσιαστικά έχει διπλασιαστεί σε μέγεθος. Ας ελπίσουμε ότι το iPad 3 θα φιλοξενεί αυτήν την φημολογούμενη οθόνη Retina όταν θα κυκλοφορήσει το Μάρτιο.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: