Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η RIM Θα Παρουσιάσει Δύο Νέες Συσκευές Στις 30 Ιανουαρίου

Η RIM δεν το κράτησε και πολύ κρυφό, και όπως ανακοίνωσε, στις 30 Ιανουαρίου θα μας παρουσιάσει το νέο της λειτουργικό σύστημα, BlackBerry 10, μαζί με τις νέες της συσκευές. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας δήλωσε:

Βάλαμε όλη τη δημιουργική μας δύναμη για την ανάπτυξη του BlackBerry 10, έτσι ώστε να προσφέρουμε ένα πραγματικά μοναδικό σύστημα κινητών που προσαρμόζεται διαρκώς στις ανάγκες σας. Η ομάδα μας έχει εργαστεί αδιάκοπα για να προσθέσει καινοτόμες λειτουργίες όπως ασύγκριτο φυλλομετρητή, πλούσιο οικοσύστημα εφαρμογών και κορυφαίες δυνατότητες πολυμέσων. Όλα αυτά ενσωματωμένα σε ένα πρωτοποριακό περιβάλλον, το BlackBerry Flow.

Οι συσκευές που πρόκειται να παρουσιάσει είναι σίγουρα αυτή στη σειρά L Series και ίσως το BlackBerry 10 Aristo της σειράς BlackBerry A Series με πολύ δυνατά χαρακτηριστικά. Για το BlackBerry 10 ξέρουμε σχεδόν τα πάντα, όταν το παρουσίασε η RIM.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: