Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η RIM Μας Δείχνει Τη Πρώτη Φωτογραφία Του Smartphone Της Με BlackBerry 10

Το Tech Community βρέθηκε στο BlackBerry Jam Sessions το Σάββατο 8/12 όπου είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά κινητά με BlackBerry 10 και να τα αγαπήσουμε. Αυτά τα κινητά δεν είναι άλλα από τα BlackBerry 10 Dev Alpha. Η RIM αποκάλυψε στη σελίδα της για το BlackBerry 10 (βλ. πηγή) τη πρώτη φωτογραφία του πίσω μέρος του κινητού που πρόκειται να κυκλοφορήσει μετά τις 30 Ιανουαρίου. Το καπάκι έχει ένα είδος υφής που βολεύει στο κράτημα και μοιάζει με αυτό του Nexus 7 και χαρακτηριστικά φαίνεται ότι έχει δανειστεί στοιχεία από τα Dev Alpha που αναφέραμε στην αρχή – έχει τη κάμερα πάνω αριστερά σε μικρό τετράγωνο σχήμα, στα πλάγια πάνω δεξιά είναι τα κουμπιά αυξομείωσης και αναπαραγωγής/παύσης μουσικής και το κουμπί ενεργοποίησης/απενεργοποίησης και κλειδώματος/ξεκλειδώματος στο κέντρο του πάνω μέρους.

Το κινητό αναμένεται να έχει τη γνωστή ποιότητα που έχουμε συνηθίσει από την RIM, και αν τα λεγόμενα του αντιπροσώπου της εταιρίας ήταν σωστά το Σάββατο, τότε τον Φεβρουάριο ή τον Μάρτιο πιθανότητα θα δούμε το κινητό στην Ευρώπη, αν όχι και στην Ελλάδα.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: