Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Samsung Ανακοίνωσε Τον Επεξεργαστή Exynos 4 Quad, Τον Επεξεργαστή του GS3

Η Samsung ανακοίνωσε το νέο τετραπύρηνο επεξεργαστή της, Samsung Exynos 4 Quad, που θα τοποθετήσει και στο πολυαναμενόμενο Galaxy S3.

Ο Samsung Exynos 4 Quad

Ο Samsung Exynos 4 Quad

Ο νέος Exynos 4 Quad είναι χρονισμένος στο 1,4GHz σε κάθε πυρήνα του, και βασίζεται στο ARM Cortex A9. Σύμφωνα με την εταιρία, ο Exynos 4 Quad είναι αρκετά γρήγορος στη πλοήγηση και αρκετά καλός στη προβολή τρισδιάστατου περιεχομένου και στα παιχνίδια χωρίς να χρησιμοποιεί πολύ μπαταρία. Ακόμη, σε σχέση με τον προηγούμενο διπύρηνο επεξεργαστή Exynos 4 Dual, καταναλώνει 20% λιγότερη μπαταρία.

Αυτός λοιπόν είναι αναμφισβήτητα ο επεξεργαστής που θα χρησιμοποιεί στο Samsung Galaxy S III/S3. Φυσικά η Sammy θα τον βάλει και σε επερχόμενες ναυαρχίδες και tablets. Για το νέο Galaxy θα το επαληθεύσουμε την επόμενη Πέμπτη.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=ndtvyTPIx3Q&w=580&h=325]

Πηγή
Επίσημη σελίδα

Μοιράσου το με τους φίλους σου: