Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Samsung Ανακοίνωσε Τον Νέο Οκταπύρηνο Επεξεργαστή Exynos 5420

Samsung Exynos 5420

Η Samsung ανακοίνωσε τον νέο και βελτιωμένο οκταπύρηνο επεξεργαστή της, τον Exynos 5420 που μάλλον θα φοράει το Note III. Όπως και ο προηγούμενος, και ο 5420 βασίζεται στην αρχιτεκτονική big.LITTLE που χρησιμοποιεί τέσσερις πυρήνες ARM Cortex-A15 1.8GHz και άλλους τέσσερις πυρήνες ARM Cortex-A7 1.3GHz ανάλογα τη χρήση που κάνει ο χρήστης για να κάνει καλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας και να προσφέρει 20% καλύτερη απόδοση. Η κάρτα γραφικών είναι η ARM Mali-T628 με έξι πυρήνες και έτσι έχει τη διπλάσια ταχύτητα στην επεξεργασία 3D γραφικών σε σχέση με τον προηγούμενο Octa. Επιπλέον, με το MIC IP block (multiple image compression) χρησιμοποιεί λιγότερη ενέργεια για το browsing και την αναπαραγωγή πολυμέσων. Έτσι ο Exynos 5420 είναι πιο γρήγορος και καταναλώνει λιγότερη μπαταρία. Στη μαζική παραγωγή θα βγει τον Αύγουστο, τον μήνα που ανακοινώνεται το νέο Note, οπότε υπάρχει περίπτωση να το δούμε να τον φοράει.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: