Η Samsung Ανακοίνωσε Το Galaxy Note II

Η Samsung ανακοίνωσε το Galaxy Note II, επιβεβαιώνοντας αρκετές φήμες σχετικά με τα χαρακτηριστικά του που κυκλοφορούσαν αυτό το καιρό.

Το Samsung Galaxy Note II πλέον είναι ακόμα πιο μεγάλο αφού διαθέτει μία μεγαλύτερη οθόνη στις 5.5 ίντσες και έχει δανειστεί τον σχεδιασμό του Galaxy SIII. Φοράει τετραπύρηνο επεξεργαστή στα 1.6GHz και για τις ανάγκες του λειτουργικού συστήματος υπάρχει μία μνήμη RAM στα 2GB. Η κάμερα του είναι 8 megapixel και η μπαταρία σε σχέση με το πρώτο Note έχει μεγαλώσει πολύ (από 2500mAh έγινε 3100mAh). Επίσης η γραφίδα S-Pen έγινε μεγαλύτερη και απόκτησε εργονομικό σχεδιασμό.

Στο λογισμικό τώρα, οι Κορεάτες του φόρεσαν το Android 4.1 Jelly Bean με γραφικό περιβάλλον σχεδιασμένο από αυτούς, το γνωστό TouchWiz. Επίσης έχει εφοδιαστεί με μερικές αποκλειστικές λειτουργίες για το κινητό. Με το Air View, όταν ο χρήστης περνάει το χέρι του πάνω από το κινητό θα μπορεί να δει προεπισκόπηση των πολυμέσων, URL συνδέσμων ή email χωρίς να χρειαστεί άνοιγμα. Με το Popup Note μπορούμε να γράφουμε σημειώσεις σε ένα μικρό παράθυρο ενώ βρισκόμαστε σε μία ανοιχτή εφαρμογή και τη χρησιμοποιούμε, και με το Quick Command το κινητό εμφανίζει γρήγορες επιλογές για αποστολή μηνυμάτων ή email, κλήσεις κτλ.

Το Note II αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο με τιμή 699€ σε δύο χρώματα (Marble White, Titanium Gray).

Χαρακτηριστικά

Λογισμικό: Android 4.1 Jelly Bean, Air View, Popup Note, Quick Command
Οθόνη: 5.5 ίντσες, ανάλυση 1280 x 720, 16:9, Super AMOLED HD
Επεξεργαστής: τετραπύρηνος στα 1.6GHz
Γραφικά: Άγνωστο
Μνήμη RAM: 2GB
Κάμερα: 8 Megapixel, HD βίντεο, LED flash, αυτόματη εστίαση
Εμπρόσθια κάμερα: 1.9 Megapixel
Αποθηκευτικός χώρος: 16GB/32GB/64GB
Λοιπά: 4G+LTE/3G/HSPA, WiFi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth, GPS, NFC, FM ραδιόφωνο, microSD (έως 32GB), microUSB, υποδοχή για jack 3.5 χλστ
Μπαταρία: 3100mAh
Διαστάσεις: Άγνωστο
Βάρος: πάχος 9.4 χλστ

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.