Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Samsung Ανακοίνωσε Το Galaxy Tab 3 Για Παιδιά, Έρχεται Ευρώπη

Samsung Galaxy Tab 3

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την παραλλαγή του Galaxy Tab 3 για παιδιά που μάθαμε πρώτοι στην Ελλάδα από το Tech Community πριν από μερικές μέρες.

Το tablet ονομάζεται Galaxy Tab 3 Kids και είναι ειδικά σχεδιασμένο για τα παιδιά μας – έχει ζωντανά χρώματα, ενώ υπάρχει και η θήκη C Pen που προστατεύει την συσκευή, αλλά χρησιμεύει και σαν στήριγμα.

Το Tab 3 Kids είναι φορτωμένο από την αρχή με εκπαιδευτικό περιεχόμενο, παιχνίδια, πολυμέσα, e-books και ένα ειδικό κατάστημα εφαρμογών για παιδιά. Υπάρχει επίσης λογισμικό για γονικό έλεγχο και η λειτουργία Time Management για να κλειδώνει με κωδικό η συσκευή καθορισμένες ώρες.

Εσωτερικά, το Galaxy Tab 3 Kids είναι ίδιο με το Galaxy Tab 3 7.0 με Android 4.1 OS, 1,2GHz διπύρηνο επεξεργαστή, 1GB RAM, 3MP και 1,3MP κάμερες, 7-ίντσες WSVGA οθόνη (1024×600) Wi-Fi, Bluetooth και 4000mAh μπαταρία.

Η Samsung θα λανσάρει το tablet στη Νότια Κορέα πρώτα στις αρχές Σεπτεμβρίου, ακολουθούμενη από την Κίνα, την Ευρώπη, τις ΗΠΑ, την Αφρική, τη Νότια Αμερική και τη Νοτιοανατολική Ασία. Η τιμή του θα κυμαίνεται γύρω στα 200€.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: