Η Samsung Ανακοίνωσε Το Galaxy Tab 3 Για Παιδιά, Έρχεται Ευρώπη

Η Samsung Ανακοίνωσε Το Galaxy Tab 3 Για Παιδιά, Έρχεται Ευρώπη

Samsung Galaxy Tab 3

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την παραλλαγή του Galaxy Tab 3 για παιδιά που μάθαμε πρώτοι στην Ελλάδα από το Tech Community πριν από μερικές μέρες.

Το tablet ονομάζεται Galaxy Tab 3 Kids και είναι ειδικά σχεδιασμένο για τα παιδιά μας – έχει ζωντανά χρώματα, ενώ υπάρχει και η θήκη C Pen που προστατεύει την συσκευή, αλλά χρησιμεύει και σαν στήριγμα.

Το Tab 3 Kids είναι φορτωμένο από την αρχή με εκπαιδευτικό περιεχόμενο, παιχνίδια, πολυμέσα, e-books και ένα ειδικό κατάστημα εφαρμογών για παιδιά. Υπάρχει επίσης λογισμικό για γονικό έλεγχο και η λειτουργία Time Management για να κλειδώνει με κωδικό η συσκευή καθορισμένες ώρες.

Εσωτερικά, το Galaxy Tab 3 Kids είναι ίδιο με το Galaxy Tab 3 7.0 με Android 4.1 OS, 1,2GHz διπύρηνο επεξεργαστή, 1GB RAM, 3MP και 1,3MP κάμερες, 7-ίντσες WSVGA οθόνη (1024×600) Wi-Fi, Bluetooth και 4000mAh μπαταρία.

Η Samsung θα λανσάρει το tablet στη Νότια Κορέα πρώτα στις αρχές Σεπτεμβρίου, ακολουθούμενη από την Κίνα, την Ευρώπη, τις ΗΠΑ, την Αφρική, τη Νότια Αμερική και τη Νοτιοανατολική Ασία. Η τιμή του θα κυμαίνεται γύρω στα 200€.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.