Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Samsung Αναπτύσσει 10nm-class 64GB NAND Flash Μνήμες Για Smartphones Και Tablets

Η Samsung πρόσφατα ξεκίνησε τη παραγωγή των 64GB eMMC για smartphones και tablets και τώρα ανακοίνωσαν τη νέα γενιά 64GB flash μνήμης που χρησιμοποιεί τη τεχνολογία επεξεργασίας 10nm-class.

Η Samsung λέει ότι οι νέες μνήμες 64GB NAND (64GB eMMC Pro Class 2000) είναι 30 τοις εκατό πιο γρήγορες από την προηγούμενη γενιά και επιτυγχάνουν διαδοχικές ταχύτητες ανάγνωσης/εγγραφής στα 260MB/δευτ. και 50MB/δευτ., που είναι έως και 10 φορές πιο γρήγορες από ότι μια Class 10 κάρτα μνήμης.

Η εταιρία επίσης κατάφερε να συρρικνώσει τη μνήμη κατά 20 τοις εκατό, η οποία πλέον έχει διαστάσεις 11.5×13 χιλιοστά, σε σύγκριση με μία συμβατική λύση η οποία είναι στα 12×16 χιλιοστά.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: