Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Samsung Αποκάλυψε Το Galaxy Note 8.0;

Galaxy Note 8.0 leak by Samsung

Επ, τι έχουμε εδώ; Φαίνεται ότι η Samsung έκανε μία ‘γκάφα’ και μας έδειξε το Galaxy Note 8.0 πριν ακόμα ανακοινωθεί επίσημα. Η διαρροή έγινε χθες όταν η εταιρία διεξήγαγε μία εκδήλωση στη Νότια Κορέα για την παρουσίαση του Galaxy Note 10.1 LTE σε κόκκινο χρώμα και εκτός από το μοντέλο της, μας έδειξε στο παρασκήνιο μία εικόνα ενός ακυκλοφόρητου και όχι ανακοινωμένου tablet. Όπως μπορείτε να δείτε υπάρχει η κλασσικά γραφίδα S-Pen της σειράς Note όμως δεν είναι το 10-ιντσο tablet που ήδη κυκλοφορεί, και ούτε επίσης του Note III καθώς υπάρχει γραφικό περιβάλλον για tablet. Φυσικά αυτό δεν δηλώνει ότι πρόκειται για το Note 8.0, όμως αν λάβουμε υπ’ όψη τις εικόνες που διέρρευσαν, μπορούμε να το επαληθεύσουμε καθώς διατηρεί τον ίδιο σχεδιασμό και ένα ή τρία κουμπιά κάτω από την οθόνη. Τι πιστεύεις εσύ;

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: