Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Samsung Εκθρόνισε Την Nokia Από Τη Κορυφή

GALAXY S III S-Beam

Ο λόγος που η Samsung κυκλοφορεί τόσα κινητά κάθε χρόνο είναι για τη σχετική είδηση. Η Κορεάτικη εταιρία για πρώτη φορά τα τελευταία 14 χρόνια έγινε η μεγαλύτερη κατασκευάστρια κινητών μετά τη Nokia. Τα στατιστικά αυτά βγαίνουν με βάση τον αριθμό αποστολής συσκευών σε όλο το κόσμο, και σε αυτά τα νούμερα η Samsung βγαίνει πρώτη με 29% (σε σύγκριση με 24% το 2011), δεύτερη η Nokia με 24% (30% το 2011), τρίτη η Apple με 10% (7% το 2011) και μετά ακολουθούν η ZTE με 6% (6% το 2011) και η LG με 4% (6% το 2011). Μέχρι το τέλος του έτους, οι Samsung και Apple μαζί αναμένεται να κατακτούν το 48% της αγοράς, με τις HTC, RIM και Nokia μόλις το 5% η καθεμιά.

Το γεγονός ότι η Samsung κατέχει τόσο μεγάλο μερίδιο είναι και αυτό που αναφέραμε στην αρχή. Κυκλοφορεί πολλές συσκευές σε κάθε κατηγορία (οικονομικά, μεσαίας κατηγορίας, και κορυφαίων) και έτσι πουλάνε περισσότερα τηλέφωνα. Η Nokia αντιθέτως χάνει το μερίδιο της γιατί παράτησε το Symbian και τα κορυφαία της έχουν Windows Phone που τώρα αρχίζει και ωριμάζει σαν λειτουργικό, συν ότι ο κόσμος τώρα αρχίζει και το συμπαθεί.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: