Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Samsung Ετοιμάζει Το Πλατύ Galaxy Memo Ή Μήπως Όχι;

Samsung Galaxy Memo leak

Η Samsung έχει δεκάδες συσκευές για το 2013 που είναι δύσκολο να τις θυμηθείς όλες, και ακόμα συνεχίζει να βγάλει και άλλες που βλέπουμε για πρώτη φορά. Ο λόγος για το νέο υποτιθέμενο Galaxy Memo, ένα πλατύ κινητό όπως αυτά στη σειρά Vu της LG με full HD TFT LCD 4,5-ιντσών οθόνη, τετραπύρηνο στα 1,4GHz επεξεργαστή με 2GB RAM, 8-megapixel κάμερα και Android 4.2.2 με το Touch Wiz Nature UX της εταιρίας. Ωστόσο η φήμη αυτή ίσως να μην είναι αληθινή, καθώς άμα παρατηρήσεις στις γωνίες υπάρχουν ατέλειες στα γραφιστικά, και η γλώσσα είναι Αγγλικά και Κορεάτικη ανάμικτα κάτι που υποδηλώνουν πως τα έχει φτιάξει κάποιος απρόσεκτος με το Photoshop ή οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα επεξεργασίας. Δεν μπορούμε να πούμε πως φαίνεται για αληθινό, και για αυτό θα πρέπει να περιμένουμε κάποια νεότερη διαρροή.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: