Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Samsung Ετοιμάζει Το Galaxy Tab 3 Kids Για Παιδιά

Galaxy Tab 3 Kids (SM-T2105) leak

Η Samsung προσπαθεί να ανταποκριθεί σε ένα νέο κοινό με το νέο tablet της. Ένα φυλλάδιο που δημοσιεύθηκε από το Moveplayer αποκαλύπτει το πρώτο παιδικό tablet της Samsung, που θα είναι διαθέσιμο στη Νότια Κορέα τον Σεπτέμβριο.

Το νέο tablet θα είναι μία παραλλαγή του Galaxy Tab 3 7.0 που ονομάζεται Galaxy Tab 3 Kids με κωδική ονομασία SM-T2105, και διαθέτει τον ίδιο διπύρηνο επεξεργαστή στα 1,2GHz με 1GB RAM, 7-ιντσών οθόνη ανάλυσης 1024×600-pixels, Android 4.1, 8GB χωρητικότητα και 4000mAh μπαταρία με το κανονικό Galaxy Tab 3 7.0.

Το Galaxy Tab 3 Kids θα κυκλοφορήσει σε διάφορα χρώματα για τα παιδιά, ενώ θα υπάρχει και προστατευτική θήκη. Στο λογισμικό υπάρχει δυνατότητα για κλείδωμα ρυθμίσεων και δυνατοτήτων από τους γονείς, εκπαιδευτικό λογισμικό και άλλα πράγματα που θα κρατήσουν απασχολημένο το παιδί.

Η συσκευή δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, όμως δεν αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ευρώπη. Μόλις έχουμε κάποιο νέο θα σας ενημερώσουμε.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: