Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Samsung Έχει Τις Περισσότερες Πατέντες Για Κινητά

Samsung logo

Ένα παραπάνω λόγο να καυχιέται έχει η Samsung, αφού είναι η εταιρεία με τις περισσότερες πατέντες για κινητά από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία παγκοσμίως. Ο κολοσσός των κινητών είχε τις περισσότερες πατέντες για το 2012. Ο αναλυτής Chetan Sharma που έβγαλε το συγκεκριμένο συμπέρασμα ανέλυσε πάνω από 7 εκατομμύρια πατέντες κινητών από την Αμερική και την Ευρώπη που χρονολογούνται από το 1991. Από το 1996 οι πατέντες για τα κινητά έχουν αυξηθεί κατά 72% και στις δύο Ηπείρους. Πριν την Samsung η Nokia είχε τις πιο πολλές, αλλά η πρώτη την ξεπέρασε γιατί έχει στην κατοχή της και διπλώματα όχι μόνο για συσκευές, αλλά και για πλατφόρμες και υποδομές. Μέχρι το τέλος του 2013 ο Chetan Sharma πιστεύει ότι οι ευρεσιτεχνίες για τα κινητά θα φθάσουν το 21% από το 5% που ήταν το 2001. Με την Apple να μηνύει τους πάντες σίγουρα η κατοχή πατεντών είναι ένας τρόπος άμυνας για τις εταιρείες, και ειδικά την Samsung.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: