Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Samsung Θέλει Το Tizen Παντού, Όπως Το Android

Tizen Dev Phone

Η Samsung θα κατάλαβε ότι το Tizen δεν θα μπορέσει να πιάσει ούτε την 4η θέση στην αγορά των κινητών αν δεν κάνει τέλεια δουλεία και πολλές διαφημίσεις και έτσι αλλάζει τακτική.

Όπως αποκαλύφθηκε, η Κορεάτικη εταιρία θέλει το λειτουργικό της να γίνει σαν το Android και να το βλέπουμε παντού. Χαρακτηριστικά είπαν:

Υπάρχουν πολλά πεδία κάλυψης, όχι μόνο IT gadgets, συμπεριλαμβανομένων των smartphones, tablets, υπολογιστές και κάμερες, αλλά και διάφοροι κλάδοι, όπως τα αυτοκίνητα ή οι τράπεζες. Η κάλυψη όλων αυτών είναι το μόνο που η Samsung μπορεί να κάνει καλύτερα αφού κάνουμε διάφορα μέρη και τελικά προϊόντα.

Το επιχείρημα της Samsung είναι ιδιαίτερα δύσκολο και σίγουρα θα αναγκαστεί να εγκαταλείψει το Android σε κάποιες συσκευές ώστε να καταφέρει να προωθήσει το Tizen. Λέτε να τα καταφέρει;

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: