Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Samsung Θα Διευρύνει Το Ποσοστό Της Απέναντι Στην Apple Το 2013

GALAXY Note II hands-on (3)

Σύμφωνα με αναφορά της Strategy Analytics, η Κορεάτικη Samsung θα αυξήσει το ποσοστό στην αγορά των smartphones κινητών κατά 35%. Στην αύξηση του ποσοστού θα βοηθήσουν και τα χαμηλά κόστους κινητά της Samsung, αλλά και τα κορυφαία, όπως Galaxy SIII. Οι ανοδικές πωλήσεις των smartphones αναμένεται να συνεχιστούν αυτό το έτος κατά 27% και αυτό μεταφράζεται σε 875 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως. Από αυτά τα 875 εκατ., η Samsung αναμένεται να πουλήσει 290 εκατομμύρια smartphones μέσα στο έτος, σε αντίθεση με τα 215 εκατ. πέρσι. Μάλιστα η Apple αναμένεται να πουλήσει 180 εκατομμύρια. Σε ανοδικη πορεία ο Κορεάτικος κολοσσός, δεν συμφωνείτε;

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: