Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Samsung Λανσάρει Το App Store “Content & Services”

Samsung Content & Services

Όσο περνάει ο καιρός αποκτάμε ολοένα και περισσότερα καταστήματα εφαρμογών, και η Samsung θέλησε να λανσάρει ένα ακόμα μέσα σε όλα αυτά. Το όνομά του είναι Content & Services και λειτουργεί σαν ένα portal για εφαρμογές και υπηρεσίες για τις συσκευές της Κορεάτικης εταιρίας, συμπεριλαμβανομένων των Smart TV τηλεοράσεων, των smartphones και των tablets. Εάν η συσκευή σου είναι η Samsung, μπορείς να βρεις πράγματα για αυτή στο νέο app store. Τώρα γιατί να προτιμήσεις το κατάστημα της Sammy και όχι της Google αν πρόκειται για Android κινητό, δεν ξέρω ακριβώς, όμως μπορείς να συνδεθείς εδώ με τον Samsung Λογαριασμό σου και να αρχίσεις το κατέβασμα.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: