Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Samsung Ξεκίνησε Τη Παραγωγή Μνήμης RAM 4GB Για Κινητά Και Tablets

Samsung Booth

Η Samsung ανακοίνωσε πως ξεκίνησε την παραγωγή μίας υπερ-υψηλών ταχυτήτων 4GB DRAM χαμηλής κατανάλωσης με διπλή ταχύτητα δεδομένων για κινητά και tablets. Παράγεται με τεχνολογία 20 νανομέτρων, και σε σύγκριση με τις 30nm-class LPDDR3 μονάδες DRAM, η 4GB 20nm DRAM προσφέρει 30% βελτιωμένη απόδοση, ενώ καταναλώνει 20% λιγότερη ενέργεια. Η νέα αυτή μνήμη είναι ιδανική για χρήση στα κινητά της επόμενης γενιάς. Παρόλο που δεν ξέρουμε ποιο κινητό θα είναι το πρώτο που έχει αυτή τη RAM στη μητρική του πλακέτα, μπορούμε να φανταστούμε πως θα είναι σχεδόν αδύνατον τα κινητά που ανακοινωθούν τους επόμενους μήνες, όπως τα iPhone 5S ή Galaxy Note 3, να την φοράνε καθώς τώρα ξεκίνησε η παραγωγή και μάλλον δεν έχουν δοκιμαστεί ακόμα.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: