Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Samsung Παρουσίασε Το Νέο Της Ηχοσύστημα Στη CES 2013

Samsung New Digital Audio Line-up For CES 2013

Η Samsung ανακοίνωσε το νέο της ηχοσύστημα για το 2013, και μέσα σε αυτό είναι το HW-F750, και αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι οτι θα μπορεί να συνδεθεί μέσω της τεχνολογίας Bluetooth με την τηλεόραση εφόσον και αυτή διαθέτει. Για τους πιο απαιτητικούς χρήστες, η Samsung έχει εισάγει στο HW-F750 ενισχυτή που βοηθάει την συσκευή να αναπαράγει ζεστό και καθαρό ήχο, κάτι που αξίζει να λάβουμε υπόψιν. Επίσης διαθέτει γυροσκόπιο για να αναγνωρίζει ποια είναι η καλύτερη θέση για να απολαμβάνουμε καλύτερο ήχο. Μαζί με το HW-F750 έρχονται και τα ασύρματα φορητά ηχεία DA-F60, τα οποία μπορούν πολύ εύκολα να συνδεθούν με τη συσκευή μας μέσω NFC ή Bluetooth. Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό είναι το Samsung 7.1 Channel Home Theater System HT-F7950W. Τα συγκεκριμένα ηχεία θα απενεργοποιούν τα εσωτερικά ηχεία της τηλεόρασης, καθώς το HT-F9750W θα ενεργοποιείται με το πάτημα ενός κουμπιού. Δύο ενισχυτές λυχνίας θα επιτρέπουν στον ακροατή να ακούσει φυσικό ήχο χωρίς παρεμβολές. Εκτός από τα ηχεία θα υπάρχει και ένα Blu-ray player που θα υποστηρίζει αρχεία μορφής UHD, το Samsung Premium Blu-ray Player BD-F7500, οπού θα μπορείς να τρέξεις διάφορες εφαρμογές. Η Samsung υπόσχεται την κυκλοφορία τους μέσα στο 2013 αλλά οι τιμές δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: