Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Samsung Πούλησε 10 Εκατομμύρια Galaxy S4 Σε Λιγότερο Από Ένα Μήνα, Έρχονται Νέα Χρώματα

Samsung Galaxy S4 | Life Companion

Η Samsung σπάει θεματικά ρεκόρ στις πωλήσεις καθώς έχει δημιουργήσει και αυτή σαν την Apple πολλούς fans που αγοράζουν τη ναυαρχίδα της. Έτσι τις πρώτες 4 ημέρες από το λανσάρισμα που έγινε στις 27 Απριλίου κατάφερε να πουλήσει 1 εκατομμύριο Galaxy S4, μετά έγιναν 6 εκατομμύρια μέσα σε 2 εβδομάδες, και σήμερα η εταιρία ανακοίνωσε πως σε λιγότερο από 1 μήνα κατάφερε και πούλησε 10 εκατομμύρια Galaxy S4! Αυτός ο εντυπωσιακός αριθμός σημαίνει πως πουλιόνταν 4 Galaxy S4 το δευτερόλεπτο! Για να φτάσει αυτό τον αριθμό, το S3 ήθελε 50 ημέρες, το S2 5 μήνες και το αρχικό S 7 μήνες. Εσύ είσαι μέσα στους 10 εκατομμύρια που έχουν το S4;

Επιπρόσθετα, για να το γιορτάσει αυτό η εταιρία ανακοίνωσε πως θα κυκλοφορήσει το S4 σε 4 νέα χρώματα: μπλε, κόκκινο, ροζ και καφέ, με τίτλους Blue Arctic, Red Aurora, Purple Mirage και Brown Autumn. Δεν ξέρουμε πότε/αν έρθουν Ελλάδα.

Samsung Galaxy S4 in Blue n Red

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: