Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Samsung Πούλησε 6 Εκατομμύρια Galaxy S4 Σε Δύο Βδομάδες

Samsung Galaxy S4 | Life Companion

Ότι το Galaxy S4 θα τα πήγαινε εξαιρετικά στις πωλήσεις ήταν αναμενόμενο, αφού πέρα από το πλαστικό που σε πολλούς δεν αρέσει, η Samsung έχει κάνει εξαιρετική δουλειά με το κινητό και έχει καταφέρει να φτιάξει εξαιρετικό όνομα γύρω από το κινητό. Το θέμα λοιπόν ήταν αν θα έσπαγε κάποιο ρεκόρ και η αλήθεια είναι ότι το έκανε. Η Κορεάτικη εταιρεία ανακοίνωσε ότι πούλησε 6 εκατομμύρια συσκευές μέσα σε δύο βδομάδες, και τα 4 εκατομμύρια σε 4 μέρες. Εάν οι πωλήσεις του S4 συνεχίσουν να πηγαίνουν τόσο καλά, τότε θα ξεπεράσουν και το ρεκόρ των δέκα εκατομμυρίων σε ένα μήνα. Το GS3 πήρε 21 μέρες για να φτάσει τις 3 εκατομμύρια πωλήσεις με το GS2 να χρειάζεται 55 μέρες και με το πρώτο Galaxy S να κάνει 85 μέρες για 3 εκατομμύρια πωλήσεις. Εσείς είστε ένας από τους ‘6 εκατομμύρια’;

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: