Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Samsung Πούλησε 72,4 Εκατομμύρια Smartphones Το Δεύτερο Τρίμηνο

Samsung Galaxy S4 Zoom

Η Samsung τα πάει περίφημα στην αγορά των smartphones και μία έκθεση από το IDC δείχνει τον αριθμό της επιτυχίας των Κορεατών. Σύμφωνα με εκείνη τη πρόσφατη έκθεση, η Samsung πούλησε 72,4 εκατομμύρια smartphones μέσα σε ένα τρίμηνο, αυτό που μας πέρασε, που είναι 43% αύξηση από πέρσι τέτοια περίοδο! Αυτός ο αριθμός είναι σίγουρα εντυπωσιακός, αφού και η Apple δεν κατάφερε να πουλήσει τόσα, μιας και ήρθε δεύτερη με 31,2 εκατομμύρια πωλήσεις, που σημαίνει 20% περισσότερες πωλήσεις από το 2012 αυτή τη περίοδο. Η LG όπως είχαμε γράψει, πούλησε 12,1 εκατομμύρια κινητό αυτό το τρίμηνο και έτσι έρχεται τρίτη. Μετά ακολουθούν Lenovo και ZTE.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: