Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Sony Έφερε Το Android Open Source Project Στο Xperia Tablet Z

AOSP for Xperia Tablet Z from Sony

Όσοι έχετε ή ασχολείστε με custom ROM στο Xperia Tablet Z τότε μάλλον θα πρέπει να χαρείτε με την απόφαση της Sony να φέρει το Android Open Source Project και στο tablet αυτό. Το AOSP το ξεκίνησε η Sony για το Xperia S, πριν μερικές εβδομάδες το ανακοίνωσε και για το Xperia Z, και πλέον είναι διαθέσιμο και για το Xperia Tablet Z μέσω του GitHub μαζί με τις οδηγίες και άλλους πόρους. Επιπλέον ο Community Manager Marcus Hansson ανέβασε το παρακάτω βίντεο στο YouTube που παρουσιάζει το AOSP στην έκδοση Android 4.2.2 αναφέροντας “το λογισμικό δεν προορίζεται για καθημερινή χρήση, και συνεπώς δεν περιλαμβάνει όλες τις εφαρμογές και υπηρεσίες που συνήθως αναμένεται σε καθημερινό λογισμικό”. Αυτό θα μπορούσε πάντα να αλλάξει στο μέλλον, αλλά αν θέλετε την εμπειρία που θα βρείτε από κανονική ROM για προσωπική χρήση, τότε δεν θα τη βρείτε εδώ.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=16WZOqgFBI8?rel=0&w=640&h=360]

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: