Η Sony Ανακοίνωσε Το Οικονομικό Smartphone Xperia E

Η Sony ανακοίνωσε ένα ακόμα smartphone για τη σειρά των Android smartphone Xperia, το Xperia E, ένα κινητό που πρόκειται να είναι οικονομικό αλλά και ποιοτικό στη κατασκευή του.

Το Sony Xperia E έχει οθόνη 3.5 ιντσών (ανάλυσης 320 x 480), 1GHz επεξεργαστή (Qualcomm Snapdragon MSM7227A), μισό GB RAM, 3.2 megapixel κάμερα, 1530mAh μπαταρία και 4GB χωρητικότητα που στην ουσία είναι τα μισά διαθέσιμα στο χρήστη αλλά τουλάχιστον είναι επεκτάσιμη με κάρτες microSD. Τη συνδεσιμότητα αναλαμβάνουν ως συνήθως τα WiFi, Bluetooth και DLNA. Οι διαστάσεις είναι 113.5 x 61.8 x 11.0 χιλιοστά με το βάρος να φτάνει τα 115.7 γραμμάρια. Φυσικά τρέχει το Android 4.0 ICS και θα πάρει αναβάθμιση στο Jelly Bean. Σε άλλα έξτρα στο κινητό βρίσκουμε τη τεχνολογία HD Voice για καλύτερη ποιότητα κλήσεων και ξεχωριστή έκδοση με δύο υποδοχές για κάρτες SIM.

Το Xperia E θα κυκλοφορήσει στις αρχές του επόμενου έτους σε μαύρο, λευκό και ροζ και λογικά θα έρθει και στη χώρα μας. Ακόμα η τιμή παραμένει άγνωστη.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=j4o9Muwb5WQ&w=600&h=338]

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=T1wXAgBOeWw&w=600&h=338]

Πηγή

Σχετικά νέα

2 Responses

  1. Αν είχε και ένα LED flashάκι στην κάμερα θα ήταν πολύ καλύτερο αν σκεφτούμε οτι απευθύνεται περισσότερο σε fb addicts που βγάζουν photos και τους έχει πιάσει οικονομική κρίση και δεν μπορούν να πάρουν iPhone.

    1. Συμφωνώ. Είναι σίγουρα ένα μείον, παρόλο που δεν θα κοστίζει πάνω από 150€. Για μένα όλα τα smartphone θα έπρεπε να είχαν φλας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.