Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Sony Ανακοίνωσε Ότι Το Xperia Play Δεν Θα Αναβαθμιστεί Στο ICS

Όλοι όσοι αγόρασαν το Xperia Play είναι άτυχοι, αφού επίσημα δεν θα αναβαθμιστούν στο Android 4.0 Ice Cream Sandwich λόγω ασυμβατότητας.

Xperia Play

Η αναβάθμιση δεν θα πραγματοποιηθεί, επειδή το ICS απαιτεί περισσότερη RAM και CPU απ’ ότι το Gingerbread που φοράει αυτή τη στιγμή το κινητό, που κατά συνέπεια όταν παίζουμε ένα “βαρύ” παιχνίδι μειώνεται η απόδοση. Πιο συγκεκριμένα:

Το Ice Cream Sandwich απαιτεί περισσότερο από το υλικό του τηλεφώνου απ’ ότι το Gingerbread. Το Android 4.0 είναι ένα πιο ισχυρό λειτουργικό σύστημα και κατά συνέπεια, απαιτεί περισσότερους πόρους – οι εφαρμογές απαιτούν περισσότερη μνήμη RAM, CPU δύναμη, και bandwidth δικτύου. Από εσωτερικές δοκιμές και την ανατροφοδότηση από την κοινότητα των προγραμματιστών για την beta έκδοση του λογισμικού ROM, έχουμε δει μια σημαντική μείωση στην εμπειρία του χρήστη κατά το τρέξιμο υψηλής απόδοσης παιχνιδιών, καθώς απαιτείται περισσότερο υλικό. Καθώς το περιεχόμενο παιχνιδιών είναι τόσο αναπόσπαστο μέρος του Xperia Play, δεν μπορούμε να προτείνουμε μια αναβάθμιση.

Παρόλα αυτά, η Sony μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα κάνει διαθέσιμο το Android 4.0 και σε άλλα Xperia κινητά.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: