Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Sony Επανασχεδιάζει Το PlayStation Store

Το τελευταίο καιρό ακούμε πολύ για επανασχεδιάσεις υπηρεσιών, όπως το eBay και το Tweetdeck, και θα προστεθεί στη λίστα και το PlayStation Store. Οι αλλαγές είναι μεγάλες, και κάποιος μπορεί να πει ότι πλέον μοιάζει στο Metro UI του Xbox 360 της Microsoft.

Από τις 17 του μηνός, η Sony θα κάνει διαθέσιμο για όλους του χρήστες το ανανεωμένο PlayStation Store για το PlayStation 3 και το PS Vita μέσω ενημέρωσης. Ο νέος σχεδιασμός του Store θα είναι εντελώς διαφορετικός από τον κλασσικό μπλε που βλέπαμε τόσα χρόνια, αφού έγινε σκούρος, με όλα αυτά τα εικονίδια να αντικαταστάθηκαν με μεγάλες και όμορφες εικόνες. Επίσης φαίνονται και οι τιμές των προϊόντων κάτω από τις εικόνες.

Σύμφωνα με το Eurogamer, η Sony έχει βελτιώσει και την αναζήτηση, κάνοντάς την γρηγορότερη, ευκολότερη στην εύρεση παιχνιδιών, εφαρμογών και ταινιών. Ακόμη αναφέρει αυτό που είπαμε και στην αρχή, ότι μοιάζει πολύ με το γραφικό περιβάλλον του Xbox 360, αλλά σε ποιο σκούρο.

Η εταιρία θα μας δώσει (πρώτα στην Ευρώπη) την ενημέρωση την Τετάρτη. Μέχρι τότε μπορείς να δεις τα παρακάτω στιγμιότυπα.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: