Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Sony Παραδέχεται Ότι Το Xperia S Έχει Πρόβλημα Στην Οθόνη, Υπόσχεται Αντικατάσταση

Όταν πρωτοείδαμε το Sony Xperia S, μας εντυπωσίασε η καταπληκτική 4.3″ LCD οθόνη με HD ανάλυση του. Αποδεικνύεται, ωστόσο, ότι η οθόνη του δεν είναι και τόσο τέλεια.

Η νέα συσκευή της Ιαπωνικής εταιρίας, όταν θερμαίνεται αρκετά (πάνω από 40 βαθμούς Κελσίου) αναπτύσσει μία κίτρινη απόχρωση, που σίγουρα δεν είναι ωραίο. Ευτυχώς, η Sony Mobile Communications παραδέχθηκε την ύπαρξη του προβλήματος όταν ένας μικρός αριθμός συσκευών πωλήθηκε.

Το πρόβλημα παραγωγής, που οδήγησε στο κιτρίνισμα της οθόνης έχει ήδη διορθωθεί από την εταιρεία, έτσι δεν υπάρχουν περαιτέρω ζητήματα όπως το συγκεκριμένο. Επιπλέον, η εταιρεία έχει υποσχεθεί μία δωρεάν αντικατάσταση συσκευής για όλους τους καταναλωτές με πρόβλημα εκεί έξω.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: