Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Sony Πουλάει Τα Γραφεία Της Στις ΗΠΑ

Sony Building

Σε μία κίνηση παρόμοια με της Nokia προχώρησε η Sony, πουλώντας τα γραφεία της στην οδό 550 Madison Avenue στη Νέα Υόρκη. Η The Chetrit Group θα αποκτήσει το κτήριο δίνοντας στην Sony 1,1 δις δολάρια, και έπειτα η Sony θα νοικιάσει το κτήριο για τουλάχιστον τρία ακόμη χρόνια. Η σύμβαση αναμένεται να ξεκινήσει τον ερχόμενο Μάρτιο.

Επικαλούμενη την αιτία για την πώληση, η εταιρεία εξηγεί ότι “παίρνει μια σειρά πρωτοβουλιών για την ενίσχυση των οικονομικών θεμελίων της και της επιχειρηματικής ανταγωνιστικότητας καθώς και για τη μελλοντική ανάπτυξη.” Η Sony αναμένει να λάβει καθαρές εισπράξεις μετρητών ύψους περίπου 770 εκατομμυρίων δολαρίων μετά την αποπληρωμή του χρέους που σχετίζεται με το κτήριο και άλλων δαπανών συναλλαγής.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: