Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Sony Συνεργάζεται Με Την Panasonic Για Να Φτιάξουν CD Χωρητικότητας 300GB

CD

Οι δύο κολοσσοί από την Ιαπωνία, Sony και Panasonic, συνεργάζονται ξανά για να δημιουργήσουν ένα νέο τύπο οπτικών δίσκων με τεράστιες χωρητικότητες. Παλιότερα, οι δύο αυτές εταιρίες είχαν συνεργαστεί για να δημιουργήσουν OLED πάνελ τηλεοράσεων και άλλα υλικά, και τώρα ο σκοπός τους είναι να δημιουργήσουν CD-ROM που χωράνε μέχρι και 300GB δεδομένων. Ο στόχος τους είναι ιδιαίτερα δύσκολος και πιστεύουν ότι θα τον πετύχουν το 2015. Σίγουρα αυτοί οι δίσκοι θα κοστίζουν πολύ ακριβά όταν κυκλοφορήσουν, αλλά θα είναι μία καλή λύση για όσους θέλουν να μεταφέρουν μεγάλα αρχεία σε δίσκους. Λέτε να αρχίσουμε να χρησιμοποιούμε CD ξανά μετά το 2015;

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: