Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2011

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2011.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Sony Φέρεται Να Εξαγοράσει Το Μερίδιο Της Ericsson από τη Sony Ericsson

Αν οι τελευταίες φήμες που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο είναι αληθείς, τότε η Sony σκέφτεται να εξαγοράσει το μερίδιο της Ericsson από τη Sony Ericsson, ποσό να κυμαίνεται μεταξύ των 1,3 και 1,7 δις δολαρίων, σύμφωνα με τους αναλυτές της εφημερίδας The Wall Street Journal. Αυτό με άλλα λογία σημαίνει, ότι πιθανότατα η εταιρία «Sony Ericsson» να κλείσει οριστικά, και τη βιομηχανία των κινητών να τη συνεχίσει μόνη της η Sony.

Η Sony πρόσφατα ανακοίνωσε τα πρώτα της tablet με Android, Sony S1 και S2, και ίσως να της άρεσε η ιδέα για τα δικά της smartphone. Έτσι και αλλιώς, το τελευταίο καιρό, ακόμα και στη Sony Ericsson, η Sony έβαζε τις δικές της καινοτομίες στα κινητά (βλ. XPERIA Play με πιστοποίηση PlayStation).

Πηγή: BGR

Μοιράσου το με τους φίλους σου: