Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η ST-Ericsson Αποκάλυψε Το NovaThor L8580 Quad-Core SoC

NovaThor L8580 Quad-Core SoC

Η ST-Ericsson αποκάλυψε το νέο της SoC με τέσσερις πυρήνες για επεξεργασία που θα χρησιμοποιηθεί σε smartphones, tablets και άλλες φορητές συσκευές. Το όνομά του είναι L8580 και είναι το πιο πρόσφατο τσιπ της σειράς NovaThor. Έρχεται με eQuad επεξεργαστή χαμηλής κατανάλωσης, και αντί να είναι βασισμένο στην αρχιτεκτονική ARM Cortex-A15, έχει Cortex-A9 πυρήνες με συχνότητα έως 2,5GHz που χρησιμοποιούν μόνο 0,6 V ενέργεια — κάτι πολύ καλό για τις φορητές συσκευές ώστε να μην τελειώνει γρήγορα η μπαταρία. Τα γραφικά αναλαμβάνει η ισχυρή PowerVR SGS544 κάρτα. Μπορεί να αναπαράγει 1080p βίντεο, υποστήριξη ανάλυσης σε οθόνη έως και 1920 x 1200 pixels, 20-megapixel κάμερα και 5-megapixel εμπρόσθια. Το NovaThor L8580 επίσης υποστηρίζει AGPS, Bluetooth και NFC, LTE HSPA+, TD-SCDMA και EDGE.

NovaThor L8580 Quad-Core SoC (2)

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: