Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η T.S MicroTech Αναλαμβάνει Να Σου Φτιάξει Tablet Όπως Το Θες

T.S MicroTech Tablet

Ότι μπορούσαμε να κάνουμε μέχρι τώρα σε desktop PC φαίνεται ότι μπορούμε να το κάνουμε και στα tablets. Παραμετροποίηση ανάλογα τις ανάγκες μας. Συγκεκριμένα, η T.S MicroTech αποκάλυψε στην CES ότι μπορεί να δεχθεί παραγγελίες για να σου φτιάξει tablet όπως το θες – για παράδειγμα μπορείς να βάλεις οθόνη 32 ιντσών με κόστος $1.799 ή 64 ίντσες για $5.988! Το tablet θα τρέχει Android ή Windows 8 και μπορεί να έχει τετραπύρηνο Core i7, 16GB χωρητικότητα ή/και κάμερα. Για την κατασκευή των tablet/table PC, η εταιρία του Steven Hu προμηθεύεται οθόνες από την Samsung και έπειτα βάζει τη μητρική από πίσω τους. Δεν ξέρουμε που ακριβώς μπορείς να παραγγείλεις το tablet, αλλά μπορείς να ρωτήσεις στα πανεπιστήμια και εμπορικά που έχουν αγοράσει τις κατασκευές τους.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: