Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Twitter Ενημερώνει Το TweetDeck

Η Twitter έκανε μερικές μεγάλες αλλαγές για το TweetDeck των Mac, Windows και Chrome. Η έκδοση 1.3 της εφαρμογής φέρνει προβολή πολυμέσων, ανανεωμένες λίστες και άλλα.

Η νέα έκδοση προσφέρει μερικές επιπλέον επιλογές για τις λίστες (όπως είναι η ικανότητα να δημιουργούμε και να επεξεργαζόμαστε λίστες μέσα από την εφαρμογή), νέα δραστηριότητα και αλληλεπιδραστικές στήλες, ενσωματωμένη προεπισκόπηση πολυμέσων, και ένα νέο “Επεξεργασία & RT” χαρακτηριστικό στη θέση της προηγούμενης επιλογής “Quote”.

Μπορείτε να πάρετε μια γρήγορη ανασκόπηση από όλα αυτά στο παρακάτω βίντεο, ή απλά να το δοκιμάσετε μόνοι σας με τη λήψη ή την ενημέρωση της εφαρμογής για την πλατφόρμα της επιλογής σας (που βέβαια παραμένει εντελώς δωρεάν).

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=idEBs_9PGUM&w=580&h=325]

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: