Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Twitter Εξαγόρασε Το Posterous

Μία εξαγορά πραγματοποίησε η Twitter που πραγματικά δεν περιμέναμε να γίνει. Το Posterous πλέον ανήκει στη Twitter!

Το Posterous είναι μια απλή πλατφόρμα blogging που ξεκίνησε το Μάιο του 2008, ιδρύθηκε από την εταιρία Y Combinator και βασίζεται στο Σαν Φρανσίσκο. Πριν λίγο τα παιδιά πίσω από την υπηρεσία ανακοίνωσαν στο blog ότι είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι από αυτή τη κίνηση.

Όσοι έχουν λογαριασμό στο Posterous δεν θα πρέπει να ανησυχούν, αφού δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι. Φυσικά, άμα γίνει κάποια αλλαγή θα υπάρξει ενημέρωση.

Για τους χρήστες που θέλουν να αλλάξουν υπηρεσία, θα υπάρξει δυνατότητα δημιουργίας εφεδρικού αντιγράφου (back-up) για εύκολη μεταφορά στην άλλη υπηρεσία. Οδηγίες θα δοθούν τις επόμενες εβδομάδες.

Ακόμα δεν ξέρουμε το πόσο εξαγοράς του Posterous. Το μόνο σίγουρο όμως είναι ότι η Twitter κάτι ετοιμάζει για το κοινωνικό δίκτυό της…

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: