Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η UGG Ανακοίνωσε Τα Ακουστικά Earmuffs

Η UGG, γνωστή για τις μπότες της, προχώρησε πέρα από τα παπούτσια, ανακοινώνοντας το πρώτο της προιόν που σχετίζεται με τη Πληροφορική, τα ακουστικά Earmuffs.

Τα UGG Earmuffs είναι επενδεδυμένα με γνήσιο δέρμα προβάτου, όπως και τα περισσότερα προϊόντα της Αυστραλιανής εταιρίας. Αυτό θα είναι σίγουρα πολύ χρήσιμο για τις κρύες ημέρες του χειμώνα και όσες φοράνε και τις μπότες της UGG, τότε μάλλον θα λατρέψουν αυτά τα ακουστικά.

Τα ακουστικά κυκλοφορούν σε διάφορα χρώματα ώστε να ταιριάζουν με τις μπότες με τιμή $85 το καθένα, οπότε δύσκολα θα πάρεις ένα για κάθε χρώμα. Είναι διαθέσιμα στα καταστήματα Nordstrom, Neiman Marcus και στης UGG, αλλά δεν στέλνουν παραγγελίες στην Ελλάδα. Ακόμα δεν ξέρουμε πόσο καλά ακούγονται, αλλά σύμφωνα με σχόλια χρηστών, αξίζουν.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: