Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Unreal Engine 3 Ήρθε Στους Browsers Από Τη Mozilla

Unreal Engine 3 in Firefox with asm.js

Ο χώρος της τεχνολογίας έχει αλλάξει πολύ και έτσι ένας απλός browser όπως ο Firefox προσφέρει πολλά περισσότερα από μία απλή περιήγηση. Από εφαρμογές μέχρι και την Unreal Engine 3 για browsers, κάτι που είχε ανακοινώσει 40 ημέρες πριν και όλο αυτό σε συνεργασία με την Epic Games. Έτσι έχετε την ευκαιρία να παίξετε το Epic Citadel, που θυμίζει πολύ το περιβάλλον του Infity Blade του iPhone, αλλά μόνο από την έκδοση Firefox Nightly 23 και πιο καινούργια, καθώς στο Chrome κολλάει και ο Internet Explorer δεν υποστηρίζει τις σημερινές εκδόσεις WebGL. Για να κατεβάσεις το νέο Firefox και να παίξεις το παιχνίδι πάτα στο σύνδεσμο της πηγής κάτω από το βίντεο.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=BV32Cs_CMqo?rel=0&w=640&h=360]

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: