Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Vizio Ανακοινώνει 7″ Tegra 3 και 10″ Tegra 4 Android 4.2 Tablets

Vizio CES 2013 Tablet TheVerge

Η Vizio μαζί με το Tablet PC ανακοίνωσε και άλλα δύο tablets, ένα 7-ιντσο με Tegra 3 και το 10-ιντσο που είναι το πρώτο με τον επεξεργαστή Tegra 4! Και τα δύο tablets τρέχουν την stock έκδοση του Android 4.2 Jelly Bean με κάποιες μικρές αλλαγές στο UI από τη Vizio.

Το tablet των 10 ιντσών έχει οθόνη με ανάλυση 2560×1600 pixels, κάτι που το κάνει άμεσο αντίπαλο του Samsung Nexus 10. Σε άλλα χαρακτηριστικά έχουμε 32GB χωρητικότητα, εμπρόσθια και οπίσθια κάμερα και microHDMI για σύνδεση με οθόνη. Το 7-ιντσο tablet έχει IPS οθόνη με 1280 x 800 pixels ανάλυση. Φοράει το Tegra 3 chip με 16GB χωρητικότητα και 1.2MP εμπρόσθια κάμερα. Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του tablets δεν τα γνωρίζουμε αλλά μάλλον θα τα μάθουμε σύντομα.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: