Η Vodafone Ανακοίνωσε Το Νέο Android Smartphone Smart mini Των 89€

Η Vodafone Ανακοίνωσε Το Νέο Android Smartphone Smart mini Των 89€

Vodafone Smart mini

Η Vodafone ανακοίνωσε το μικρό αδερφάκι του Smart III με την ονομασία Smart mini. Τα χαρακτηριστικά του δεν είναι τόσο καλά, όμως για τα 89€ που δίνεις δεν μπορείς να ζητήσεις κάτι δυνατότερο.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά βρίσκουμε TFT οθόνη 3,5-ιντσών ανάλυσης 480×320 pixels, μονοπύρηνο στο 1GHz επεξεργαστή με 512MB RAM και 2-megapixel κάμερα χωρίς LED flash. Για συνδεσιμότητα έχουμε 3G-UMTS-HSPA, Wi-Fi, Bluetooth και Α-GPS. Τέλος, για λειτουργικό τρέχει το Android Jelly Bean 4.1 και έρχεται με προ-εγκατεστημένες εφαρμογές από την Vodafone και παιχνίδια.

Το Vodafone Smart mini κυκλοφορεί σε όλα τα καταστήματα της Vodafone στη τιμή των 89€ όπως είπαμε και στην αρχή, και φυσικά πάντα υπάρχει η δυνατότητα να πάρεις φθηνότερα με σύνδεση σε προγράμματα συμβολαίου.

Δελτίο Τύπου
Η Vodafone παρουσιάζει το νέο Vodafone Smart mini και δίνει τη δυνατότητα σε όλους να ανακαλύψουν και να απολαύσουν το μοναδικό κόσμο του Mobile Internet, μέσα από ένα smartphone με χαρακτηριστικά εξαιρετικής ποιότητας, στην καταπληκτική τιμή των 89€.

Σε συνέχεια της επιτυχίας του Smart II, που αναδείχθηκε Νο1 σε πωλήσεις smartphone για 10 συνεχόμενους μήνες στην ελληνική αγορά, το Vodafone Smart mini θέτει νέα δεδομένα στην κατηγορία των οικονομικών smartphones προσφέροντας υψηλή απόδοση και εξαιρετική εμπειρία στο χρήστη. Διαθέτει λειτουργικό Android, Jellybean 4.1, επεξεργαστή 1 GHz, μνήμη RAM 512 Mb και οθόνη αφής 3,5” HVGA TFT. Επιπλέον, διαθέτει κάμερα 2 MP, συνδεσιμότητα 3G-UMTS-HSPA, Wi-Fi, Bluetooth και Α-GPS τελευταίας τεχνολογίας.

Το Vodafone Smart mini, δίνει τη δυνατότητα χρήσης, των πιο πρόσφατων και δημοφιλών εφαρμογών Android ™, όπως Google Now ™ και Google Voice Search ™, καθώς και μιας σειράς εφαρμογών της Vodafone που διευκολύνουν την καθημερινότητα των χρηστών, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζει την ασφαλή αποθήκευση όλων των αρχείων τους (back up). Επιπλέον, η συσκευή παρέχει πρόσβαση σε email, αλλά και υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης, όπως facebook και twitter, με τις οποίες οι χρήστες μπορούν να μένουν συνδεδεμένοι με τους φίλους τους, κάθε στιγμή, από όπου κι αν βρίσκονται.

Το Vodafone Smart mini είναι διαθέσιμο στη μοναδική τιμή των 89€ χωρίς συμβόλαιο ή φθηνότερα με σύνδεση σε προγράμματα συμβολαίου Vodafone Red, στα καταστήματα Vodafone ή online στο Vodafone eShop.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.