Η Vodafone Κυκλοφόρησε Το Android Smartphone Smart Chat

Το νέο Vodafone Smart Chat είναι διαθέσιμο μέσα από το δίκτυο καταστημάτων της Vodafone. Πρόκειται για ένα κινητό ειδικά σχεδιασμένο για όσους θέλουν να είναι σε επαφή με όλους, ανά πάσα στιγμή όπου και αν βρίσκονται, συνδυάζοντας χαρακτηριστικά υψηλής απόδοσης σε πολύ προσιτή τιμή.

Η Vodafone ενδυναμώνει την ποικιλία των smartphones της, με μία ακόμη εκπληκτική και προσιτή σε όλους συσκευή. Το Vodafone Smart Chat διαθέτει πλήρες εργονομικό πληκτρολόγιο QWERTY και οθόνη αφής υψηλής απόκρισης HVGA 3.2». Επιπλέον διαθέτει κάμερα 3.2MPixels με LED φλας, κάρτα μνήμης 2GB στη συσκευασία, συνδεσιμότητα HSDPΑ, Wi-Fi και Α-GPS τελευταίας τεχνολογίας για ακριβείς λειτουργίες χαρτογράφησης και πλοήγησης.

Το λειτουργικό σύστημα Android 2.3 Gingerbread και ο επεξεργαστής 800MHz με μνήμη RAM 512MB, δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να έχουν ολοκληρωμένη εμπειρία πλοήγησης αλλά και πρόσβαση σε υπηρεσίες Android, όπως Google Play και Google Mobile Suite. Η συσκευή, επίσης, διαθέτει προεγκατεστημένες τις εφαρμογές Facebook και Twitter, με τις οποίες οι χρήστες μπορούν να μείνουν συνδεδεμένοι με τους κοινωνικά δικτυωμένους φίλους τους εν κινήσει.

Το Vodafone Smart Chat διατίθεται σε μαύρο και λευκό χρώμα, στην τιμή των 119,90 ευρώ.

Δελτίο Τύπου

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.