Η Vodafone Λανσάρει Νέα Απεριόριστα Προγράμματα Με Περιορισμό

Η Vodafone Λανσάρει Νέα Απεριόριστα Προγράμματα Με Περιορισμό

Vodafone RED

Η Vodafone ανακοίνωσε και λάνσαρε τα νέα προγράμματα για τους συνδρομητές της. Αναφέρει ότι “έχουν απεριόριστη ομιλία και SMS προς όλα τα δίκτυα” αλλά στη πραγματικότητα προσφέρουν από 1,500-5,000 λεπτά ομιλίας, 1,500 SMS και 500MB-2GB για internet. Οι τιμές των RED προγραμμάτων, όπως και ονομάζονται, κυμαίνονται ανάμεσα σε €60-120 με προσωρινή online προσφορά. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς να δεις στο παρακάτω Δελτίο Τύπου και εδώ.

Vodafone RED Προγράμματα

Δελτίο Τύπου

Η Vodafone ανατρέπει τα δεδομένα, παρουσιάζοντας τα Vodafone RED, την πιο ολοκληρωμένη πρόταση στην επικοινωνία μέχρι σήμερα! Για πρώτη φορά σε ένα μόνο πρόγραμμα, οι συνδρομητές έχουν απεριόριστη ομιλία και SMS προς όλα τα δίκτυα αλλά και μοναδικές υπηρεσίες που καλύπτουν κάθε ανάγκη στην επικοινωνία. Μία πρόταση που σχεδιάστηκε για να απαντήσει στις σύγχρονες απαιτήσεις τόσο των ιδιωτών όσο και των επαγγελματιών συνδρομητών της.

Η καινοτομία των Vodafone RED είναι ότι για πρώτη φορά ένα πρόγραμμα προσφέρει πολλά παραπάνω από ομιλία, αφού βοηθάει τους συνδρομητές να νιώσουν απελευθέρωση, ασφάλεια και οικονομία για όλη την οικογένεια και την επιχείρηση.

O κ. Γλαύκος Περσιάνης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Vodafone Ελλάδας δήλωσε: «Τα Vodafone RED απελευθερώνουν την κινητή επικοινωνία και τη συνδυάζουν με την καλύτερη εμπειρία χρήσης data, την ασφάλιση της συσκευής, την βέλτιστη εμπειρία εξυπηρέτησης και την οικονομία».

Τα Vodafone RED για πρώτη φορά δίνουν στο συνδρομητή τη δυνατότητα να έχει:

  • Απεριόριστη ομιλία και SMS προς ΟΛΑ τα δίκτυα
  • Τη νέα υπηρεσία Internet 4 Sharing με την οποία μπορεί να μοιράζει τα ΜΒ του προγράμματος του στο laptop και το tablet έχοντας ένα μόνο λογαριασμό
  • Προστασία και ασφάλεια για τη συσκευή αλλά και για το περιεχόμενο της. Γιατί έχει ΔΩΡΕΑΝ επισκευή συσκευής σε περίπτωση βλάβης, διασφαλίζει το περιεχόμενο του με την υπηρεσία Vodafone Cloud, ενώ η υπηρεσία Vodafone Protect παρέχει anti-virus, εντοπισμό και κλείδωμα της συσκευής σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής
  • Το πρόγραμμα περιαγωγής «Vodafone Πας Παντού» που προσφέρει στους συνδρομητές του Vodafone RED τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν το χρόνο ομιλίας, τα SMS και τα MB του προγράμματος τους στο εξωτερικό με πολύ μικρό ημερήσιο κόστος
  • Ακόμα μεγαλύτερη οικονομία και απεριόριστη επικοινωνία για όλη την οικογένεια, γιατί κάθε μέλος έχει 20% έκπτωση ενώ συνδυάζοντας σταθερό και Ιnternet Hellas Online έχει επιπλέον έκπτωση 10% στο πρόγραμμα του
    • Οικονομία για την επιχείρηση του, γιατί παρέχει έκπτωση 20% κάθε μήνα στα επαγγελματικά προγράμματα σταθερής τηλεφωνίας και Internet, Vodafone Business Connect.

Επίσης ο συνδρομητής των Vodafone RED θα έχει πρόσβαση σε μία σειρά από καινοτόμες υπηρεσίες που η Vodafone ετοιμάζει να παρουσιάσει στο προσεχές διάστημα.

Τα Vodafone RED λένε «ναι» στα καλά πράγματα! Στα καλά πράγματα που συμβαίνουν γύρω μας και ομορφαίνουν τη ζωή μας. Στα καλά πράγματα που κάνουν την επικοινωνία μας πιο απλή και εύκολη από ποτέ.

Γιατί με τα Vodafone RED, υπάρχει πάντα κάτι καλό…

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται το www.vodafone.gr/red.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.