Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Wikipedia Λάνσαρε Το Νέο Site “Wikivoyage” Για Ταξίδια

Wikivoyage

Η Wikimedia Foundation λάνσαρε το νέο αδερφικό site του Wikipedia, το Wikivoyage που ένας δωρεάν online ταξιδιωτικός οδηγός. Παρόμοιο με την εγκυκλοπαίδεια, το Wikivoyage σου δίνει τη δυνατότητα δωρεάν να επεξεργαστείς, χωρίς διαφημίσεις, και κατασκευάστηκε σε συνεργασία με εθελοντές από όλο τον κόσμο.

Δημοσιευμένο με την άδεια Creative Commons, οι χρήστες μπορούν να έχουν το δικαίωμα να διαβάσουν, να αντιγράψουν, να εκτυπώσουν, να αποθηκεύσουν, να κατεβάσουν, τροποποιήσουν, διανέμουν, πωλήσουν, και ενημερώνουν το περιεχομένου του site, δεδομένου ότι τηρούνται οι όροι της ελεύθερης άδειας. Το Wikivoyage είναι προς το παρόν διαθέσιμο σε εννέα γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων των Ολλανδικών, Αγγλικών, Γαλλικών, Γερμανικών, Ιταλικών, Ρωσικών, Πορτογαλικών, Ισπανικών και Σουηδικών. Το Ίδρυμα Wikimedia λέει ότι το WikiVoyage έχει ήδη περίπου 50.000 άρθρα, τα οποία επιμελήθηκαν και βελτιώθηκαν από μια ομάδα 200 εθελοντών συντακτών. Μπορείς να το δεις εδώ.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: