Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Yahoo Εξαγοράζει Την Tumblr Για $1,1 Δις

A Yahoo logo is pictured in Rolle

Σύμφωνα με την The Wall Street Journal, το διοικητικό συμβούλιο της Yahoo επιβεβαίωσε την τελευταία πολυσυζητημένη εξαγορά της Tumblr σε μετρητά, μια αγορά που θα κοστίσει στην πρώτη εταιρία 1,100,000,000 δολάρια! Η CEO της, Marissa Mayer, αναμένεται να ανακοινώσει αυτή τη μεγάλη εξαγορά σε αυριανή συνέντευξη Τύπου στη Νέα Υόρκη.

Το AllThingsD ανέφερε πως το συμβούλιο της Yahoo θα συναντηθεί σήμερα για να λάβει τη τελική απόφαση. Πάντως αναφορές λένε πως τα λεφτά αυτά για ένα τεράστιο δίκτυο όπως είναι το Tumblr είναι λίγα, και έτσι το συμβούλιο της Tumblr ίσως απορρίψει τη πρόταση. Επειδή η Yahoo ενέκρινε αυτή την απόφαση, δεν σημαίνει πως η Tumblr πρέπει να συμφωνήσει. Ακριβώς θα ξέρουμε πάντως αύριο, στη συνέντευξη πως θα δώσει η Mayer.

Πηγή | Φωτογραφία

Μοιράσου το με τους φίλους σου: